Met de ID Card Scan & Copy beide zijden van een ID-kaart in één pagina scannen

Met de app "ID Card Scan and Copy" kunt u de voor- en achterkant van een rijbewijs, ID-kaart of andere kaart scannen en de gescande afbeeldingen automatisch verticaal op een enkel vel van 81/2 × 11 of A4-formaat rangschikken.

Bestemmingen registreren in de app

De apparaatbeheerder kan maximaal vijf e-mailadressen of mappen registreren waarnaar u vaak gegevens verzendt.

1Druk op [ID Card Scan and Copy] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Menu] (Afbeelding van bedieningspaneel) [Oorspronkelijke instellingen][Bestemmingsinstellingen] op het scherm [ID Card Scan and Copy] om het scherm [Bestemmingsinstellingen] weer te geven.

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op [Programmeren] van de te registreren bestemming.

4Selecteer het type bestemming dat u wilt registreren.

Voer handmatig in of selecteer uit het adresboek van het apparaat.

Afbeelding van bedieningspaneel
  • E-mailadres (adresboek): Selecteer een e-mailadres uit de adressen die in het adresboek zijn geregistreerd.

• E-mail (handmatig): Voer handmatig een e-mailadres in om te registreren.

• Map (adresboek): Selecteer een map uit de mappen die in het adresboek zijn geregistreerd. Selecteer een mapbestemming uit het adresboek en voer het log-in wachtwoord in van een account dat de toegangsrechten van de map heeft.

• Map (handmatig)

Voer het mappad handmatig in en geef de verzendinstellingen op om een map te registreren. Volg de instructies om de vereiste informatie op te geven. Controleer de informatie die vereist is voor het registreren van een mapbestemming.

Documenten scannen en de gescande gegevens naar een map verzenden

5Druk drie keer op [OK].

Een ID-kaart scannen

1Druk op [ID Card Scan and Copy] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Toev./Bewerken] van de bestemming, geef de bestemming op waarnaar de gescande gegevens moeten worden verzonden en druk op [OK].

Afbeelding van bedieningspaneel

3[Instellingen wijzigen] en wijzig waar nodig de scaninstellingen.

Afbeelding van bedieningspaneel

Geef de verzender op om de gescande gegevens naar een e-mailadres te verzenden.

4Plaats de ID-kaart op de glasplaat met de voorkant naar beneden en druk op [Scannen starten].

5Volg de instructies op het scherm om de achterkant te scannen en verzend vervolgens de gescande gegevens.