Een origineel vanaf de computer scannen

U kunt de TWAIN- of WSD-scanner gebruiken om een document dat op het apparaat is geplaatst te scannen en de gescande gegevens via het netwerk op uw computer op te slaan.

TWAIN-scanner

Gebruik de TWAIN-scanner van een toepassing voor het bewerken van afbeeldingen om een op het apparaat geplaatst origineel rechtstreeks te scannen. Installeer het meegeleverde TWAIN-stuurprogramma op de computer om deze functie te gebruiken. Bij het scannen van een document kunt u de prestaties van de scanner maximaliseren.

Documenten met TWAIN naar een toepassing op een computer scannen

WSD-scanner

Gebruik de WSD-scannerfunctie in Windows om een op het apparaat geplaatst origineel te scannen. U kunt de scannerfunctie van het apparaat eenvoudig gebruiken zonder het stuurprogramma te installeren.

Documenten met WSD naar een computertoepassing scannen