Alleen de opgegeven kleurentoner gebruiken voor afdrukken

Geef een of twee kleuren op om een document af te drukken: cyaan (C), magenta (M), geel (Y) of zwart (K). U kunt tegen lage kosten in kleur afdrukken. Afhankelijk van de kleuren die in het origineel worden gebruikt, kunnen de afbeeldingen vervagen, omdat het apparaat alleen de tonerkleuren gebruikt die u hebt geselecteerd.

Opmerking

• Deze functie is beschikbaar in het PostScript 3-printerstuurprogramma.

Kleurenvoorbeeld

Wanneer u een of twee kleuren gebruikt om af te drukken, wordt de afgedrukte kleur als volgt gevormd:

Illustratie kleurenvoorbeeld

Kleurentoner opgeven voor afdrukken (Windows)

Configureer de instelling op het tabblad [Afbeeldingskwal.].

1Open op de computer een document dat u wilt afdrukken en ga naar het instellingenscherm van het printerstuurprogramma vanuit het afdrukmenu in de toepassing.

2Geef Papierformaat, Papiersoort, Afdrukrichting en andere instellingen op.

Basisprocedure voor het afdrukken van documenten

3Selecteer bij [Kleurenmodus:] de optie [Kleur].

4Op het tabblad [Afbeeldingskwal.] klikt u op [Scheiden in CMYK en printen], en selecteer vervolgens de kleuren die u wilt gebruiken.

5Na voltooiing van de configuratie klikt u op [OK] om af te drukken.

Kleurentoner opgeven voor afdrukken (macOS)

Configureer de instellingen in het menu [Afdrukkwaliteit] bij [Functiesets] van [Printereigenschappen].

1Open op de computer een document dat u wilt afdrukken en ga naar het instellingenscherm van het printerstuurprogramma vanuit het afdrukmenu in de toepassing.

2Geef het papierformaat, de afdrukrichting, de Papiersoort en andere instellingen op.

Basisprocedure voor het afdrukken van documenten

3In [Kleurmodus] in [Standaard] van [Functiesets] selecteert u [Kleur].

4Bij [Afdrukkwaliteit] van [Functiesets] selecteert u de kleuren die u wilt gebruiken in [Scheiden in CMYK].

5Na voltooiing van de configuratie klikt u op [Druk af] om af te drukken.