Afgedrukte vellen sorteren op individuele kopieën

Als u een document met meerdere pagina's afdrukt om meerdere afdrukexemplaren te krijgen, verzamelt het apparaat de bedrukte vellen als sets op volgorde (Sorteren).

U kunt de volgende sorteertypes kiezen:

Type

Resultaat

Sorteren

Gestaffeld roteren*1

*1 Gestaffeld roteren is alleen beschikbaar op de IM C400SRF.

Zie het volgende gedeelte voor informatie over het aantal vellen dat kan worden gesorteerd:

Lijst van specificaties

Sorteren instellen (Windows)

Configureer de instellingen op het tabblad [Afwerking].

1Open op de computer een document dat u wilt afdrukken en ga naar het instellingenscherm van het printerstuurprogramma vanuit het afdrukmenu in de toepassing.

2Geef Papierformaat, Papiersoort, Afdrukrichting en andere instellingen op.

Basisprocedure voor het afdrukken van documenten

3Op het tabblad [Afwerking] geeft u de sorteermethode op.

Configureer de volgende instelling:

• Sorteren: Selecteer [Sorteren (printer)] in normaal gebruik om de Sorteerinstelling van het printerstuurprogramma te gebruiken. Om de Sorteerinstelling te gebruiken die is opgegeven in het dialoogvenster van de applicatie, selecteert u [Zelfde als toepassing].

Klik op de knop Detailinstellingen om het sorteertype te selecteren (Alleen IM C400SRF).

4Na voltooiing van de configuratie klikt u op [OK] om af te drukken.

Sorteren instellen (macOS)

Configureer de instellingen in het menu [Papierhantering].

1Open op de computer een document dat u wilt afdrukken en ga naar het instellingenscherm van het printerstuurprogramma vanuit het afdrukmenu in de toepassing.

2Geef het papierformaat, de afdrukrichting, de Papiersoort en andere instellingen op.

Basisprocedure voor het afdrukken van documenten

3In het menu [Papierhantering] selecteert u [Pagina's sorteren].

Annuleer de sorteerinstelling in de toepassing.

4Na voltooiing van de configuratie klikt u op [Druk af] om af te drukken.