Toegangsrechten opgeven voor documenten die zijn opgeslagen in het apparaat

U kunt toegangsrechten voor een document dat is opgeslagen in het apparaat wijzigen vanaf het printerstuurprogramma om anderen toe te staan het document af te drukken. Een afdrukdocument kan worden gedeeld in een groep.

1Sla een document op vanaf de computer.

Af te drukken documenten opslaan in het apparaat

• Selecteer bij [Taaksoort:][Opgeslagen afdruk (Gedeeld)] en voer de afdruktaak uit.

• Om het afdrukresultaat te controleren wanneer u een document opslaat kunt u [Opslaan en Afdrukken (Gedeeld)] selecteren en de afdruktaak uitvoeren.

2Voer "http://(IP-adres van het apparaat) of (hostnaam)/" in in de adresbalk van de webbrowser en druk op Enter.

3Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in om in te loggen bij Web Image Monitor.

4Klik op [Afdruktaak/Opgeslagen bestand][Printer: Afdruktaken] in het menugedeelte.

Afbeelding internetbrowserscherm

5Klik op het pictogram Details (Afbeelding van pictogram) van het opgeslagen document waarvan u het toegangsrecht wilt wijzigen.

6Klik op [Wijzigen] bij [Toegangsrechten].

7Selecteer het toegangsrecht voor het document.

Om het document met alle gebruikers te delen, selecteert u het toegangsrecht vanuit [Alle gebruikers] in [Algemeen].

Om het document met een aantal specifieke gebruikers of een bepaalde groep te delen, selecteert u het toegangsrecht van de specifieke gebruikers of groep.

De toegangsrechten houden het volgende in:

• Alleen-lezen: Toestemming om het document te lezen en af te drukken.

• Bewerken: Toestemming op het document te lezen en af te drukken, en de printerinstellingen te wijzigen.

• Bewerken/Verwijderen: Toestemming om het document te lezen en af te drukken, de printerinstellingen te wijzigen en het document te verwijderen.

• Volledige controle: Toestemming om toegangsrecht te verlenen en de bevoegdheid van [Bewerken/Verwijderen].

8Klik op [OK].

9Nadat de configuratie voltooid is kunt u uitloggen bij Web Image Monitor en deze sluiten.