Beveiligde bestanden beheren als bestandsbeheerder

Als een gebruiker het wachtwoord voor een opgeslagen document is vergeten, kan de bestandsbeheerder het wijzigen. De bestandsbeheerder kan ook onnodige documenten verwijderen en documenten ontgrendelen die zijn vergrendeld door een ongeldig wachtwoord in te voeren.

1Log in op het apparaat als bestandsbeheerder.

Beheerders registreren voordat het apparaat wordt gebruikt

2Druk op het Home-scherm op [Afdrukken snel vrijgeven].

Afbeelding van bedieningspaneel

3Selecteer op het Quick Print Release-scherm het document en voer de volgende handelingen uit:

Afbeelding van bedieningspaneel

Verwijderen: Verwijder het beveiligde document.

Best.vergr. ophef.: Ontgrendel het vergrendelde document ().

Wachtwoord wijzigen: Voer een nieuw wachtwoord in. U kunt het wachtwoord van het document dat werd gecodeerd in de printerdriver niet wijzigen.

Het document versleutelen bij het opslaan

4Nadat de configuratie is voltooid kunt u uitloggen op het apparaat.