Op beide zijden van het papier afdrukken

U kunt dubbelzijdig afdrukken via het printerstuurprogramma opgeven.

Dubbelzijdig afdrukken opgeven (Windows)

Geef dubbelzijdig afdrukken op in het tabblad [Standaard].

1Open op de computer een document dat u wilt afdrukken en ga naar het instellingenscherm van het printerstuurprogramma vanuit het afdrukmenu in de toepassing.

2Geef Papierformaat, Papiersoort, Afdrukrichting en andere instellingen op.

Basisprocedure voor het afdrukken van documenten

3Bij [Dubbelzijdig] op het tabblad [Standaard] geeft u de gebonden zijde en de manier waarop het papier wordt geopend op.

Afdrukrichting van het origineel en het openingstype

Richting

Naar links openen

Naar boven openen

Staand

Liggend

4Na voltooiing van de configuratie klikt u op [OK] om af te drukken.

Dubbelzijdig afdrukken opgeven (macOS)

U kunt dubbelzijdig afdrukken opgeven via het menu [Lay-out].

1Open op de computer een document dat u wilt afdrukken en ga naar het instellingenscherm van het printerstuurprogramma vanuit het afdrukmenu in de toepassing.

2Geef het papierformaat, de afdrukrichting, de Papiersoort en andere instellingen op.

Basisprocedure voor het afdrukken van documenten

3Vink het selectievinkje [Dubbelzijdig] aan en kies vervolgens [Lay-out] om de inbindzijde en het openingstype van het papier op te geven.

Afdrukrichting van het origineel en het openingstype

4Na voltooiing van de configuratie klikt u op [Druk af] om af te drukken.