Het helpscherm gebruiken

Het apparaat is voorzien van een helpfunctie.

Met de helpfunctie kunt u informatie over de functies en het gebruik van het apparaat raadplegen.

Voordat u de helpfunctie gebruikt

• Als u de Helpfunctie wilt openen op het bedieningspaneel, bevestigt u of [JavaScript] is aangevinkt in het instellingenmenu van de browser.

• Als u de helpfunctie wilt gebruiken, moet het apparaat verbonden zijn met internet.

• Afhankelijk van uw netwerkomgeving moet u mogelijk proxy-instellingen configureren.

Netwerk/Interface

Afhankelijk van uw taal raadpleegt u de Engelse handleiding.

Wanneer u klaar bent met de instellingen, schakelt u het apparaat uit en weer in.

De helpfunctie gebruiken

Afbeelding van bedieningspaneel

U kunt het [Help]-scherm weergeven als u op het pictogram Help in de rechterbovenhoek van het scherm drukt.

Op het [Help]-scherm kunt u veelgestelde vragen raadplegen over het scherm waarvoor u op het pictogram Help heeft gedrukt.

Als u op [Help voor afbeeld.kwaliteit/papierinvoer] drukt, raadpleegt u de richtlijnen over afdrukkwaliteit en papier.

Als u op [Gebruikershandleiding weergeven] drukt, wordt de gebruikshandleiding voor het apparaat geopend.

Wanneer u het [Help]-scherm op uw smartphone/tablet wilt weergeven, drukt u op [QR-code voor deze pagina] en leest u vervolgens met uw smartphone/tablet de weergegeven QR-code op het scherm.

Opmerking

• Afhankelijk van de taal die u gebruikt, wordt het scherm [Help] weergegeven in Engels.

• U kunt de veelgestelde vragen raadplegen terwijl het apparaat op internet is aangesloten. Als het apparaat niet op internet is aangesloten, kunt u uitsluitend [Help voor afbeeld.kwaliteit/papierinvoer] raadplegen.

Een helponderwerp weergeven dat u eerder heeft bekeken

U kunt eenvoudig helponderwerpen weergeven die u eerder heeft bekeken omdat deze opgeslagen zijn in uw browsergeschiedenis.

Voorbeeld van gebruik:

1Geef het scherm [Help] weer in het kopieermachinescherm.

2Bedien de machine op een ander scherm, zoals het scherm [Systeeminstellingen].

3Keer terug naar het kopieermachinescherm, en druk op het helppictogram.

Het helponderwerp dat u in stap 1 heeft bekeken wordt weergegeven.

Opmerking

• Omdat de browsercache wordt gewist wanneer het systeem wordt gereset, kan de machine niet het helponderwerp weergeven dat u eerder heeft bekeken. Gebruik de instelling Systeem auto reset-timer om de tijdsduur te veranderen dat het apparaat wacht voordat de instellingen worden teruggezet op hun standaardwaardes.

• Datum/Tijd/Timer

De helpfunctie uitschakelen

De helpfunctie is standaard als fabrieksinstelling ingeschakeld. Om de helpfunctie uit te schakelen, volgt u de volgende procedure:

1Druk op [Instellingen] in het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Systeeminstellingen].

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op [Apparaat][Overige][Ondersteuningsinstellingen].

4Stel [Help-functies] in op [UIT], en druk vervolgens op [OK].

Afbeelding van bedieningspaneel

5Druk na het voltooien van de procedure op [Home] (Illustratie van het scherm van het bedieningspaneel).