Voorbeeldweergave bekijken voor het versturen van een fax

U kunt een voorbeeldweergave van het gescande document weergeven op de display van het apparaat om te controleren of het op de juiste manier is gescand.

Deze functie kan niet worden gebruikt wanneer u een fax verstuurt met behulp van:

• Directe verzending

• Direct kiezen

• Handmatig kiezen

Om de voorbeeldweergave in de juiste richting te bekijken moet u de [Origineelrichting] juist opgeven in [Instellingen].

1Druk op [Fax] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Plaats het origineel in de Automatische documentinvoer (ADF) of op de glasplaat.

Een origineel in de scanner plaatsen om te verzenden via de fax

3Druk op het faxscherm op [Instellingen][Origineelrichting] om de richting van het origineel op te geven, en druk vervolgens op [Voorvertoning].

Afbeelding van bedieningspaneel

5Geef op het faxscherm de bestemming op en druk vervolgens op [Starten].

6Controleer de voorvertoning.

Afbeelding van bedieningspaneel
  • Veeg de afbeelding naar links of rechts om tussen de pagina's te wisselen.

• Knijp met uw vingers op de afbeelding om in of uit te zoomen.

7Druk op [Verzenden].

Om de verzending te annuleren en de procedure uit te voeren door het origineel nogmaals te scannen drukt u op [Annuleren].