Het resterende geheugen bekijken

U kunt het resterende geheugen controleren dat gebruikt wordt voor het opslaan van het faxorigineel, het registreren van bestemmingen en het verzenden van taken met geheugenverzending. Dit geeft u een idee van hoeveel pagina's er ongeveer kunnen worden verzonden voordat u een document verstuurt dat uit veel pagina's bestaat.

Wanneer het resterende geheugen onvoldoende is om een fax te versturen met geheugenverzending, kunt u gebruikmaken van direct verzenden.

Een fax versturen door het origineel te scannen

1Druk op [Fax] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op op het faxscherm en selecteer [Info resterend geheugen].

Afbeelding van bedieningspaneel

3Controleer Informatie over resterend geheugen.

Afbeelding van bedieningspaneel

4Druk op [Afsluiten] nadat u de informatie heeft bekeken.