Een fax versturen door het origineel te scannen

Bij gebruik van Direct verzenden brengt het apparaat eerst een verbinding tot stand met de bestemming en verstuurt vervolgens een fax terwijl het origineel wordt gescand. U kunt op het scherm controleren of de overdracht goed wordt uitgevoerd.

Belangrijk

• Het is raadzaam de ontvangers te bellen en met hen af te spreken wanneer belangrijke documenten worden verzonden.

1Druk op [Fax] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Selecteer [Fax] op het faxscherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op [Instellingen] en selecteer [Directe verzending].

Afbeelding van bedieningspaneel

5Plaats het origineel in de ADF of op de glasplaat.

Een origineel in de scanner plaatsen om te verzenden via de fax

6Geef de bestemming op en druk op [Starten].

U kunt slechts één faxbestemming of IP-faxbestemming selecteren.

Wanneer er geen verbinding met de bestemming kan worden gemaakt, kunt u de verzending annuleren of Geheugenverzending gebruiken.