Documenten openen in de documentserver vanuit een internetbrowser

Wanneer u Web Image Monitor gebruikt, kunt u de documenten die zijn opgeslagen op de documentserver vanaf een computer openen of downloaden.

Opmerking

• Om documenten te downloaden die op uw computer zijn opgeslagen met het scherm van de documentserver of het printerstuurprogramma, moet u eerst de bestandsconverter op het apparaat installeren.

1Start de internetbrowser vanaf de computer.

2Voer "http://(IP-adres van het apparaat) of (hostnaam)/" in de adresbalk van de internetbrowser in.

3Op de bovenste pagina van Web Image Monitor klikt u op [Inloggen].

Afbeelding internetbrowserscherm

4Geef de gebruikersnaam en het wachtwoord op en klik op [Inloggen].

5Klik op [Document Server] in [Afdruktaak/Opgeslagen bestand].

6Klik op de map met het gewenste document.

7Het opgeslagen document openen of downloaden.

• Druk op Illustratie van pictogram (Miniaturen weergeven), Illustratie van pictogram(Pictogrammen weergeven) of Illustratie van pictogram (Details) om het type weergave te wijzigen.

• Klik op het pictogram Illustratie van pictogram om de details van het document weer te geven.

• Als u het document wilt downloaden, selecteert u een bestandsindeling op het scherm Bestandsdetails en klikt u vervolgens op [Downloaden]. Wanneer u een TIFF met meerdere pagina's opgeeft bij een document met opgeslagen kleuren, selecteert u [Ja] bij [Zwart-witconversie] om het document te converteren naar zwart-wit en downloadt u het document vervolgens.

8Nadat het document is geopend of gedownload, klikt u op [Uitloggen] en Web Image Monitor te sluiten.