Schaduw en rand verwijderen wanneer u een origineel in boekvorm wilt kopiëren

U kunt de schaduw in het midden en aan de vier zijden van het origineel wissen wanneer u een dik boek of een geperforeerd origineel kopieert.

1Druk op [Kopie] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Midden/rand wissen] op het scherm Kopie.

Afbeelding van bedieningspaneel

Als u de toets niet kunt vinden, selecteert u deze in [Bewerken/Kleur].

3Selecteer het gedeelte dat u wilt wissen en ga vervolgens door naar het volgende scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

4Geef de breedte van de te wissen schaduw op en druk vervolgens op [OK].

5Plaats het origineel en druk daarna op [Starten].

Opmerking

• U kunt de waarde die bij stap 4 wordt weergegeven, wijzigen in de veelgebruikte waarde in [Rand wissen] en [Middenbreedte wissen].

• Bewerken/Stempel