Snelle kaartverificatie

Geef dit type verificatie op als u de functie Snelle kaartverificatie gebruikt voor het verifiëren van gebruikers.

Door een IC-kaart te registreren bij een gebruiker die geregistreerd is in het adresboek, kan de gebruiker zich aanmelden bij het apparaat door de IC-kaart voor de lezer te houden als het verificatiescherm wordt weergegeven.

In plaats van een IC-kaart gebruiken, kunt u ook op een apparaat inloggen door eroverheen te zwaaien met een smartphone of tablet waarop de Ricoh Smart Device Connector-app is geïnstalleerd.

Belangrijk

• Onder Snelle kaartverificatie kunt u zich aanmelden als beheerder door de kaart voor de lezer te houden. Om u aan te melden als beheerder drukt u op [Log in met het keyboard], en voert u de gebruikersnaam en het wachtwoord in.