Snelle kaartverificatie configureren

Voordat u de instelling configureert, dient u na te gaan of de beheerdersverificatie correct is geconfigureerd onder "Beheerdersverificatie management".

1Log in als apparaatbeheerder via het bedieningspaneel.

2Druk op [Gebruikersinstellingen] () rechts bovenin het scherm om het scherm met initiële instellingen te sluiten.

Als de melding “U heeft geen rechten om deze functie te gebruiken.” wordt weergegeven, drukt u op [Afsluiten].

3Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

4Druk op [].

5Druk op het pictogram [Snelle configuratie van kaartverificatie ].

6Druk op [Verificatie gebruiken].

7Schakel volgens de instructies op het scherm de stroom uit en schakel hem weer in.