Prioriteitsinstellingen van gebruiker configureren

U kunt een gebruiker instellen als prioriteitsgebruiker als hij geregistreerd is op een IC-kaart of smartphone/tablet.

Een prioriteitsgebruiker wordt sneller geverifieerd dan andere gebruikers wanneer Snelle kaartverificatie is ingeschakeld.

Er kunnen maximaal 100 gebruikers ingesteld worden als prioriteitsgebruiker.

1Log in als gebruikers- en apparaatbeheerder via het bedieningspaneel.

2Druk op [Gebruikersinstellingen] () rechts bovenin het scherm om het scherm met initiële instellingen te sluiten.

Als de melding “U heeft geen rechten om deze functie te gebruiken.” wordt weergegeven, drukt u op [Afsluiten].

3Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

4Druk op [].

5Druk op het pictogram [Snelle configuratie van kaartverificatie ].

6Druk op [Prioriteitsinst. van gebruiker].

7Geef een gebruiker op als prioriteitsgebruiker en druk op [OK].

De opgegeven gebruiker wordt geregistreerd als prioriteitsgebruiker.

8Log uit.

Opmerking

• Instellingen voor [Prioriteitsinst. van gebruiker] kunnen ook worden uitgevoerd door gebruikers die niet zijn geregistreerd op een IC-kaart of smartphone/tablet.