De instellingen van de kaartlezer wijzigen

U kunt de instellingen van de IC-kaartlezer wijzigen.

1Log in als apparaatbeheerder via het bedieningspaneel.

2Druk op [Gebruikersinstellingen] () rechts bovenin het scherm om het scherm met initiële instellingen te sluiten.

Als de melding “U heeft geen rechten om deze functie te gebruiken.” wordt weergegeven, drukt u op [Afsluiten].

3Druk op [Schermeigenschappen].

4Druk op [Apparaatinstellingen van scherm].

5Druk op [Software-instellingen IC-kaart/Bluetooth].

6Configureer de benodigde instellingen.

7Log uit.

8Nadat u de instellingen heeft gewijzigd, zet u het apparaat uit en weer aan.

Instellingsitems

Item

Verklaring

[IC-kaart selecteren]

Selecteer het type IC-kaartlezer dat gebruikt wordt.

[Contactloze chipkaartlezer instellingen]

Selecteer dit wanneer [Contactloze chipkaartlezer] geselecteerd is voor [IC-kaart selecteren].

U kunt de instellingen voor de contactloze chipkaartlezer wijzigen.

U kunt opgeven welke kaartlezer gebruikt wordt voor verificatie.

[NFC-kaartlezer instellingen]

Selecteer dit wanneer [NFC-kaartlezer] geselecteerd is voor [IC-kaart selecteren].

U kunt de instellingen van de NFC-kaartlezer wijzigen.

U kunt opgeven welk type IC-kaart gebruikt wordt voor verificatie.

Als u een ondersteunde IC-kaart voor de lezer houdt als dit scherm wordt weergegeven, wordt er een markering weergegeven met daarin het IC-kaarttype.

[Bluetooth instellingen]

Deze instelling wordt weergegeven wanneer [Bluetooth] in Schermeigenschappen is ingesteld op [ON].

Als u deze instelling inschakelt, kunt u voor verificatie een smartphone of tablet gebruiken waarop de app Ricoh Smart Device Connector is geïnstalleerd.

Opmerking

• [Contactloze chipkaartlezer instellingen], [NFC-kaartlezer instellingen] en [Bluetooth instellingen] kunnen ook geopend worden vanuit het scherm [Snelle configuratie van kaartverificatie].