Scherm met beheerde items

Naast het verwijderen van toepassingen, kunt u op het scherm met beheerde items onder het beheermenu ook firmware bijwerken, de extensiecode configureren en de servicevoorwaarden bevestigen.

1Druk op [Beheermenu] rechts bovenin het scherm met de lijst toepassingen.

2Druk op het tabblad [Beheerde items].

Het scherm met beheerde items wordt weergegeven.

Afbeelding van bedieningspaneel

1. [Lijst met toepassingen/Verwijderen]

Op dit scherm kunt u toepassingen verwijderen. Voor meer informatie, zie Toepassingen verwijderen.

2. [Regio/Extensiecode]

Nu wordt hetzelfde scherm weergegeven als toen u de Website met toepassingen voor het eerst opende. Hier kunt u de extensiecode opnieuw configureren. Voor meer informatie, zie Instellingen configureren als u de website voor het eerst opent.

3. [Firmwarebeheer]

Op het scherm dat wordt weergegeven, kunt u de volgende bewerkingen uitvoeren. Volg de instructies op het scherm.

• [Firmware bijwerken]

Hiermee werkt u de firmware van het apparaat bij. De update kan direct of op het opgegeven tijdstip worden uitgevoerd. U kunt het opgegeven tijdstip later wijzigen of annuleren.

• [Firmware herstellen]

Hiermee kunt u de vorige versie van de firmware de huidige laten overschrijven.

4. [Servicevoorwaard.]

Hier worden de servicevoorwaarden voor het openen van de Website met toepassingen weergegeven.