Als er berichten worden weergegeven

Deze sectie bevat een beschrijving van de belangrijkste meldingen van het apparaat. Indien er andere meldingen verschijnen, volg dan de instructies op die hierin worden gegeven.

Als er een probleem optreedt, is het raadzaam eerst de informatie in de sectie [Informatie] van de Website met toepassingen te controleren. De informatie over onderhoud aan de server vindt u bij [Informatie].

Meldingen

Oorzaak

Oplossing

JavaVM is niet gestart. Installeer de toepassing nadat JavaVM is gestart.

JavaVM is niet gestart.

Schakel JavaVM Platform in onder [Uitgebreide eigenschapsinstelling] in Web Image Monitor.

Het downloaden van de toepassing is mislukt.

Er kan geen verbinding worden gemaakt met de installatieserver.

Controleer de informatie over onderhoud van de server onder [Informatie]. Controleer ook of de netwerkinstellingen ([DNS Configuratie] en [Proxyinstellingen]) op de juiste manier zijn geconfigureerd. Voor de netwerkinstellingen, zie Voordat u de Website met toepassingen opent.

Er is een fout opgetreden. De toepassing installeren is mislukt.

Kan geen verbinding maken met de server.

Kon de firmware niet bijwerken.

Er is een serverfout opgetreden.

Er is een onverwachte fout opgetreden op de server.

De opgegeven pagina kan niet worden gevonden.

Er is een fout opgetreden op de Website met toepassingen.

Controleer de informatie over onderhoud van de server onder [Informatie].

Er is niet genoeg ruimte om intern op te slaan.

Er is onvoldoende interne opslagruimte vrij.

Verwijder onnodige toepassingen.

Kan de firmware niet herstellen, omdat de vereiste gegevens niet bestaan.

De firmware is niet vanaf de Website met toepassingen bijgewerkt.

Herstel kan alleen worden uitgevoerd als de firmware van het apparaat wordt bijgewerkt vanaf de Website met toepassingen.