Koptekst overslaan
 

Instellingen configureren als u de website voor het eerst opent

Als u de Website met toepassingen voor het eerst opent, configureer dan de volgende instellingen:

1Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

2Druk op het pictogram [Website met toepassingen] (Schermafbeelding bedieningspaneel) op het [Home]-scherm.

Als Schermafbeelding bedieningspaneel, het pictogram[Website met toepassingen] niet op het Home-scherm wordt weergegeven, veeg dan op het scherm. U kunt ook op Schermafbeelding bedieningspaneel, de lijst met toepassingen, drukken. Vervolgens wordt het pictogram [Website met toepassingen] (Schermafbeelding bedieningspaneel) weergegeven. Druk vervolgens op het pictogram.

Als de firmware van het apparaat bijgewerkt moet worden om de Website met toepassingen te gebruiken, wordt er een bevestigingsbericht weergegeven om de firmware bij te werken. Volg de instructies op het scherm. U kunt de update onmiddellijk uitvoeren of een tijdstip opgeven waarop de update moet worden uitgevoerd. U kunt het opgegeven tijdstip later wijzigen of annuleren.

3Druk op [Volg.].

4Geef in [Regio] op in welke regio u het apparaat gebruikt.

Afbeelding van bedieningspaneel

5Als u een extensiecode van uw verkoopvertegenwoordiger heeft gekregen, voer deze code dan in bij [Extensiecode (optioneel)] en druk vervolgens op [Volgende].

6Lees de gebruiksvoorwaarden zorgvuldig door. Als u akkoord gaat met alle voorwaarden, vink dan het selectievakje bij [Ik ga akkoord mt servicevoorwaarden] aan en druk op [OK].

Opmerking

  • Tijdens het configureren van de instellingen kan er mogelijk een bericht worden weergegeven met de vraag of cookies in de webbrowser moeten worden opgeslagen. Druk in dat geval op [OK] om de configuratie te voltooien.