Toepassingen verwijderen

Hieronder vindt u de procedure om toepassingen te verwijderen.

Belangrijk

• Als beheerdersverificatie is opgegeven, kan alleen de apparaatbeheerder toepassingen verwijderen. Om op het apparaat in te loggen als apparaatbeheerder, zie Beveiligingshandleiding.

1Druk op [Beheermenu] rechts bovenin het scherm met de lijst toepassingen.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op het tabblad [Beheerde items].

3Druk op [Lijst met toepassingen/Verwijderen].

Afbeelding van bedieningspaneel

4Druk op de knop [Verwijderen] van de toepassing die u wilt verwijderen.

Afbeelding van bedieningspaneel

5Druk op het bevestigingsscherm op [Verwijderen].

Er wordt een bericht weergegeven als het verwijderen is voltooid.

6Druk op [Sluiten].

Opmerking

• Alleen de toepassingen die in de Website met toepassingen zijn geïnstalleerd kunnen worden verwijderd.