Procedure voor Handmatig kiezen (klassiek)

1Plaats het origineel en selecteer de gewenste scaninstellingen.

2Neem de hoorn op.

U hoort de kiestoon.

3Kies het nummer.

Afbeelding van bedieningspaneel

Het apparaat kiest direct het nummer.

Wanneer u zich vergist, plaatst u de hoorn terug en probeert u het opnieuw vanaf stap 2.

4Wanneer de verbinding tot stand wordt gebracht en u een hoge pieptoon hoort, drukt u op de [Starten]-knop om het faxdocument te verzenden.

Als aan de andere kant iemand opneemt, vertelt u de ander dat u een faxdocument wilt verzenden (en dat de fax moet worden ingeschakeld).

5Leg de hoorn op de haak.

Voor het annuleren van een verzending drukt u op [Stoppen] en verwijdert u de originelen.

Opmerking

• Voor meer informatie over het selecteren van een bestemming in het Adresboek, zie Het adresboek gebruiken om bestemmingen op te geven.

• Het apparaat werkt niet in de slaapstand, zelfs niet als u de hoorn van de externe telefoon optilt. Om het apparaat te gebruiken, moet u de slaapstand verlaten.

• Pictogram regio B(voornamelijk Noord-Amerika)
    U kunt de optionele hoorn ook als een externe telefoon gebruiken.