Handmatig kiezen

Neem de hoorn van de externe telefoon van de haak en kies het nummer. Indien u een stem hoort aan de andere kant, kunt u een normaal telefoongesprek voeren.

Voor het gebruik van deze functie is een externe telefoon vereist.

Deze functie is niet beschikbaar voor Internetfax, IP-Fax en verzending naar e-mailadressen/mapbestemmingen.

faxpictogram Bij gebruik van de toepassing Fax

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor meer informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "[Fax]-scherm".

pictogram fax (klassiek) Bij gebruik van de toepassing Fax (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke faxfunctie, zie Procedure voor Handmatig kiezen (klassiek).