Vynechat záhlaví
 

Použití obrazovky [Informace]

Pro zvýšení ekologického povědomí můžete tiskárnu nakonfigurovat tak, aby uživatelům zobrazovala množství ušetřeného papíru pomocí různých funkcí tiskárny pro úsporu papíru.

Na obrazovce [Informace] je také zobrazen koeficient využívání barev.

Když je aktivováno ověření uživatele, tato obrazovka se zobrazí po přihlášení k tiskárně. Jestliže není aktivováno ověření uživatele, objeví se tato obrazovka poté, co tiskárna opustí režim spánku a po resetování systému. Obrazovka [Informace] se objeví po zapnutí napájení bez ohledu na nastavení ověření.

Číslovaná ilustrace ovládacího panelu zařízení

  1. Zpráva

    Zde se zobrazí zprávy od administrátora.

  2. Celkem stran tisku

    Zobrazí celkový počet stran vytištěných v aktuálním a předchozím účtovacím období.

  3. Ekologický indikátor

    • Úspora papíru:

      Ukazuje množství uspořeného papíru při používání funkcí oboustranného (duplexního) a kombinovaného tisku. Tato hodnota vyjadřuje procento uspořeného papíru z celkového množství veškerého použitého papíru. Jak se procenta zvyšují, stoh papíru klesá a květina roste. Když poměr dosáhne 76% nebo více, květina začíná rozkvétat.

    • Využití 2stranné:

      Zobrazí se poměr 2stranných výtisků k celkovému počtu výtisků.

    • Využití kombinace:

      Zobrazí se poměr kombinovaných výtisků k celkovému počtu výtisků.

  4. Období účtování

    Zobrazí současné a předchozí období účtování.

  5. [Výstup]

    Stisknutím zavřete obrazovku [Informace] a vrátíte se k tisku.

  6. Využití barvy

    Zobrazí se poměr barevných výtisků k celkovému počtu výtisků.

Upozornění

  • V závislosti na nastavení tiskárny se obrazovka [Informace] nemusí zobrazit. Podrobnosti viz příručka Security Guide (Bezpečnostní průvodce).

  • Ke kontrole stavu využití můžete také použít aplikaci Web Image Monitor. Další podrobnosti viz nápověda k aplikaci Web Image Monitor.

  • Pod nabídkou [Období ekologického počitadla/Zpráva správce] v [Systémová nast.] můžete kontrolovat položky "Období účtování", "Zpráva správce", "Zobrazit informace o počitadle" a "Čas zobrazení". Tato nastavení může měnit pouze správce. Podrobnosti viz Bezpečnostní průvodce.