Waarschuwingsberichten (op het bedieningspaneel weergegeven)

Meldingen

Oorzaak

Oplossing

"(A1) Verw vastgel pap uit lades.Opn&Slt voorpan."

Open het voorpaneel en verwijder het vastgelopen papier uit de papierinvoer.

Voor meer informatie, zie Vastgelopen papier verwijderen.

"(A2) Verw. vastgel. pap. en plts pap. juist. "

Verwijder het vastgelopen papier uit de handinvoer. Als u de fout wilt herstellen, opent u het voorpaneel en sluit u deze vervolgens weer.

Voor meer informatie, zie Vastgelopen papier verwijderen.

"(B) Open bovenpaneel en verw. vastgel. papier. "

Open het bovenpaneel en verwijder het vastgelopen papier uit de interne papierinvoer.

Voor meer informatie, zie Vastgelopen papier verwijderen.

"(B) (C) Open achterpaneel en verwijder vastgelopen papier."

Open het voorpaneel en verwijder vastgelopen papier uit de interne papierinvoer.

Voor meer informatie, zie Vastgelopen papier verwijderen.

"(Y1) Verw pap in lade 2. Opn&sl voorpan."

Open lade 2 en verwijder het vastgelopen papier. Als u de fout wilt herstellen, opent u het voorpaneel en sluit u deze vervolgens weer.

Voor meer informatie, zie Vastgelopen papier verwijderen.

"(Y2) Verw pap in lade 3. Opn&sl voorpan."

Open lade 3 en verwijder het vastgelopen papier. Als u de fout wilt herstellen, opent u het voorpaneel en sluit u deze vervolgens weer.

Voor meer informatie, zie Vastgelopen papier verwijderen.

"(Y3) Verw pap in lade 4. Opn&sl voorpan."

Open lade 4 en verwijder het vastgelopen papier. Als u de fout wilt herstellen, opent u het voorpaneel en sluit u deze vervolgens weer.

Voor meer informatie, zie Vastgelopen papier verwijderen.

"(Y4) Verw pap in lade 5. Opn&sl voorpan."

Open lade 5 en verwijder het vastgelopen papier. Als u de fout wilt herstellen, opent u het voorpaneel en sluit u deze vervolgens weer.

Voor meer informatie, zie Vastgelopen papier verwijderen.

"(Z) Trek lade 1 uit, open pan. & verw. papier. "

Open lade 1 en verwijder het vastgelopen papier. Als u de fout wilt herstellen, opent u het voorpaneel en sluit u deze vervolgens weer.

Voor meer informatie, zie Vastgelopen papier verwijderen.

"Toner is bijna op."

De printcartridge is bijna leeg.

Voor meer informatie, zie De printcartridge vervangen.

"Toner bijvullen. Tonercartridge vervangen."

De toner is op. Vervang de inktcartridge.

Voor meer informatie, zie De printcartridge vervangen.

“@Remote certif bijw mislukt”

Het bijwerken van het @Remote-certificaat is niet gelukt.

Zet de printer uit en vervolgens weer aan. Blijft het probleem aanhouden, neem dan contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger.

“Kan niet verb.=>Comm.Serv. Contr.proxy gebr./wachtw.”

De proxy-gebruikersnaam of het wachtwoord is onjuist.

Controleer de instellingen van de proxyserver en verander vervolgens het wachtwoord of de gebruikersnaam als deze onjuist zijn.

“Kan niet verbinden met DHCP server.(101/201)”

Het IP-adres kon niet worden verkregen van de DHCP-server.

Neem contact op met de netwerkbeheerder.

“Kan niet afdrukken.”

De printer kan de verzonden gegevens niet afdrukken.

Controleer of het bestand dat u wilt afdrukken ondersteund wordt.

Controleer het vastgelopen papier en vraag uw netwerkbeheerder om hulp.

“Wijz(ladenaam)in volgende instellingen:”

Het formaat van het papier in de lade komt niet overeen met het opgegeven formaat in het printerstuurprogramma.

Selecteer een lade waarin papier zit dat van hetzelfde formaat is als het opgegeven papierformaat.

“Controleer netwerkinstellingen.(103/203)”

De instelling van het IP-adres is onjuist.

Controleer het IP-adres, subnet mask en gateway-adres.

“Fout Classificatiecode”

Er is geen classificatiecode opgegeven voor de afdruktaak.

Voer een classificatiecode in via de printereigenschappen en druk het document nogmaals af.

“Verb. mislukt:Wireless krt Zet stroom uit, contr krt.”

De printer kan de draadloze LAN-interfacekaart niet detecteren.

Controleer of de kaart wordt ondersteund of correct geïnstalleerd is.

"Paneel open. Sluit aangegeven paneel ."

Er staat een paneel van de printer open.

Sluit het paneel zoals is aangegeven op het bedieningspaneel.

“Duplex modus is uit voor (ladenaam)”

De duplexmodus is niet beschikbaar voor de opgegeven lade.

U kunt alleen enkelzijdig afdrukken. Druk op [Wijzigen] om de lade-instellingen te wijzigen en druk op [JobReset] om de taak te resetten, of druk op [Pag.doorv.] om het afdrukken te forceren.

“Ethernetkaart Fout”

Er is een fout op het Ethernet ontdekt.

Zet de printer uit en vervolgens weer aan. Blijft het probleem aanhouden, neem dan contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger.

“Max. aantal best overschr.”

Terwijl u een Testafdruk, Beveiligde afdruk, Uitgestelde afdruk of Opgeslagen afdruk wilde afdrukken, werd de maximale bestandscapaciteit overschreden.

Verwijder onnodige bestanden die op de printer zijn opgeslagen.

“Max. aantal pag overschr.”

De maximale paginacapaciteit werd overschreden tijdens het afdrukken van een Testafdruk, Beveiligde afdruk, Uitgestelde afdruk of Opgeslagen afdruk.

• Verwijder onnodige bestanden die op de printer zijn opgeslagen.

• Verminder het aantal af te drukken pagina's.

“Mx. afdr.frm.overschr. Druk [Pag.doorv.] of [JobReset].”

Het opgegeven papierformaat overschrijdt het maximumformaat dat door deze printer wordt ondersteund.

Druk op [Pag.doorv.] om het afdrukken te forceren of op [JobReset] om de afdruktaak te annuleren.

“Max. afdrukform. overschreden. Druk op [JobReset].”

Het opgegeven papierformaat overschrijdt het maximumformaat dat door deze printer wordt ondersteund.

Druk op [JobReset] om de afdruktaak te annuleren.

“Verb. met server mislukt voor hulp op afst.”

De printer kan niet met Remote Communication Gate communiceren.

Controleer de verbinding met de Remote Server Gate.

“Onafh.tonerleverancier”

De tonerinstelling is op toner van een onafhankelijke leverancier ingesteld.

Gebruik de toner die wordt aanbevolen voor deze printer.

“IPv6 Adres bestaat reeds Link-plaatselijk adres(109/209)”

Dit IPv6-adres is al in gebruik.

Neem contact op met de netwerkbeheerder.

“IPv6 Adres bestaat reeds Statusloos adres(109/209)”

Dit IPv6-adres is al in gebruik.

Neem contact op met de netwerkbeheerder.

“IPv6 Adres bestaat reeds Handm. Config.-adres(109/209)”

Dit IPv6-adres is al in gebruik.

Neem contact op met de netwerkbeheerder.

“Plaats pap.in (ladenaam).”

Er is geen papier aanwezig in de aangegeven lade.

Plaats het opgegeven papier in de lade en druk op [JobReset] om de taak te resetten.

“Geen priv. om fnct te gebr.”

De ingelogde gebruiker heeft geen toestemming om programma's te registreren of de instellingen van de papierlade(n) te wijzigen.

Voor meer informatie over het instellen van rechten, zie de Veiligheidshandleiding.

“Parallelle I/F-board heeft een probleem.”

De zelfdiagnose van de printer is mislukt door een loopback-fout.

Vervang de IEEE 1284-kaart die de fout veroorzaakte.

“Printer lettertype fout.”

Er zijn problemen met het lettertypebestand van de printer.

Zet de printer uit en vervolgens weer aan.

Blijft het probleem aanhouden, neem dan contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger.

“Probleem met harde schijf. Bel service.”

De printer kan de harde schijf niet detecteren.

Controleer of de harde schijf correct is geïnstalleerd. Blijft het probleem aanhouden, neem dan contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger.

“Probleem:Wireless kaart Neem cont. op met serv.”

De printer kan de draadloze LAN-kaart niet detecteren.

Controleer of de draadloze LAN-interfacekaart correct is geïnstalleerd. Blijft het probleem aanhouden, neem dan contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger.

“Verv. vereist:Onderh.kit”

U moet de onderhoudskit vervangen.

Neem contact op met uw verkoopvertegenwoordiger.

“Vervanging Drumeenheid is vereist.”

U moet de drumeenheid vervangen.

Neem contact op met uw verkoopvertegenwoordiger.

“Vervang binnenk.:Onderh.kit”

U moet binnenkort de onderhoudskit vervangen.

Neem contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger voor een nieuwe eenheid.

“Binnenk. verv.:Drumeenh”

U moet binnenkort de drumeenheid vervangen.

Neem contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger voor een nieuwe eenheid.

“SD Card verif. is mislukt Ft ontst opn serv bel.”

De verificatie van de SD-kaart is mislukt.

Zet de printer uit en vervolgens weer aan. Blijft het probleem aanhouden, neem dan contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger.

“Plaats de drumeenheid correct.”

De drumeenheid is misschien niet correct geplaatst.

Neem contact op met uw verkoopvertegenwoordiger.

“Plaats de onderhoudskit juist.”

De fuseereenheid is mogelijk niet correct geïnstalleerd.

Neem contact op met uw verkoopvertegenwoordiger.

“Stel Tonercartridge juist in.”

De printcartridge is misschien niet correct geplaatst.

Zet de printer uit en plaats de printcartridge opnieuw.

“Standaardlade is vol. Papier verw.”

De standaardlade is vol.

Verwijder het papier.

“Voorraadopdr. is mislukt.”

De automatische bestellingsorder is mislukt.

Het bericht geeft aan dat de printer geprobeerd heeft om de verbruiksartikelen te bestellen.

“Deze NetBIOSnaam wordt al gebruikt.(108/208)”

De NetBIOS-naam die is opgegeven voor de printer wordt al gebruikt door een ander apparaat op het netwerk.

Neem contact op met de netwerkbeheerder.

“Hetzelfde IPv4 adres bestaat al.(102/202)”

Het IPv4-adres dat is opgegeven voor de printer wordt al gebruikt door een ander apparaat op het netwerk.

Neem contact op met de netwerkbeheerder.

“De geselecteerde taak is al afgedrukt of verwijderd.”

Dit bericht kan verschijnen wanneer u een taak van de Web Image Monitor afdrukt of verwijdert.

Druk op Afsluiten in het meldingenscherm.

“Probleem met USB. Bel de servicedienst.”

De printer heeft een USB-kaartfout ontdekt.

Zet de printer uit en vervolgens weer aan. Blijft het probleem aanhouden, neem dan contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger.

“Wrd ingest. vr IPv6/Gateway adr. zijn ongeldig.(110/210)”

Het IPv6-adres of gateway-adres is ongeldig.

Controleer de netwerkinstellingen.

“Tonerafval bijna vol”

De afvaltonerfles moet worden vervangen als de afvaltoner vol is.

Houd een nieuwe tonerafvalfles gereed.

“Tonerafval vol”

De tonerafval is vol.

Plaats een nieuwe tonerafvalfles. Voor meer informatie, zie De tonerafvalfles vervangen.

“WPA verif. niet volt.(211)”

WPA-verificatie kon niet voltooid worden.

Neem contact op met de netwerkbeheerder.