Statusberichten

Meldingen

Status

“Energiespaarstandmodus”

De printer staat in de energiespaarstand. Druk op een willekeurige toets om naar de normale modus te gaan.

“Hex dump-modus”

In de Hex Dump-modus ontvangt het apparaat gegevens in hexadecimale indeling. Zet de printer uit na het afdrukken en zet hem daarna weer aan.

“Taak uitgesteld”

Alle taken zijn onderbroken. Zet de printer uit en weer aan om het afdrukken van taken te hervatten.

“Offline”

De printer is offline en kan niet afdrukken.

“Even geduld...”

Het is mogelijk dat deze boodschap gedurende enkele seconden verschijnt. Dit betekent dat de printer aan het opstarten is, toner aan het bijvullen is of onderhoud aan het uitvoeren is. Wacht even.

“Afdrukken...”

De printer is bezig met afdrukken. Wacht even.

“Afdrukken uitgesteld”

Het afdrukken is onderbroken. Om het afdrukken te hervatten, drukt u op de [Suspend/Resume]-knop.

“Gereed”

Dit is het standaardbericht. De printer is gereed voor gebruik. Er is geen actie vereist.

“Taak resetten”

De printer is de afdruktaak aan het resetten. Wacht even.

“Instellingen wijzigen...”

De printer past de gewijzigde instellingen toe. Wacht even.

“De ventilator is actief. ”

De ventilator maakt geluid, maar dit is normaal en u kunt het apparaat gewoon gebruiken wanneer de ventilator aan het koelen is. De hoeveelheid papier die kan worden afgedrukt en de totale tijd voor de ventilator begint te draaien, hangen af van de temperatuur van de omgeving waarin het apparaat is geplaatst.

“Certificaat bijw…”

De printer is bezig met het bijwerken van het @Remote-certificaat. Zet de printer uit en vervolgens weer aan.

“Wachten op afdr.geg...”

De printer wacht op de volgende gegevens om af te drukken. Wacht even.