Draadloos LAN configureren

Belangrijk

• Deze functie is alleen beschikbaar als de optionele draadloze LAN-interface-eenheid is geïnstalleerd.

• Ethernet en draadloos LAN kunnen niet tegelijkertijd worden gebruikt.

• Om wireless LAN te gebruiken, moet u het IP-adres, subnetmasker, gatewayadres, DHCP en actieve protocol instellen. Voor meer informatie, zie Ethernet configureren.

• Voor meer informatie over het instellen van items en hun standaardwaarden, zie Host Interface.