Ethernet configureren

Configureer de printer voor het netwerk via het bedieningspaneel.

Na het configureren van de netwerkinstellingen kunt u de configuratiepagina afdrukken om de instellingen te controleren. Voor meer informatie, zie Een testafdruk maken.

Belangrijk

• Raadpleeg uw netwerkbeheerder voor informatie over het configureren van netwerkinstellingen.

Opmerking

• Voor meer informatie over het instellen van items en hun standaardwaarden, zie Host Interface.

• U kunt ook Web Image Monitor gebruiken om de aan IP-adres gerelateerde instellingen te doen. Voor meer informatie, zie de Help-functie van Web Image Monitor.