telnet-inställningskommandon

Du kan använda Telnet för att bekräfta IPsec-inställningar och göra ändringar i inställningarna. Detta avsnitt förklarar telnet-kommandon för IPsec. För mer information om användarnamn och lösenord för att logga in på telnet, fråga administratören. För mer information om hur du loggar in på telnet och telnet-funktioner, se handboken Anslut maskinen/Systeminställningar.

Viktigt

• Om du använder ett certifikat som autentiseringsmetod i inställningarna för automatiskt byte av krypteringskod (IKE), installera certifikatet med Web Image Monitor. Ett certifikat kan inte installeras med telnet.

Närliggande ämnen

ipsec
ipsec exkludera
ipsec ike