Ange SLL-/TLS-krypteringsläge

Genom att ange SSL-/TLS-krypterat kommunikationsläge kan du ändra säkerhetsnivåer.

Krypterat kommunikationsläge

Genom att använda krypterat kommunikationsläge kan du ange krypterad kommunikation.

Krypterat kommunikationsläge

Beskrivning

Endast chiffertext

Tillåter enbart krypterad kommunikation.

Om kryptering inte är möjlig kommunicerar inte maskinen.

Chiffertextprioritet

Utför krypterad kommunikation när detta är möjligt.

Om kryptering inte är möjlig kommunicerar skrivaren utan kryptering.

Chiffertxt/Okrypt. Txt

Kommunicerar med eller utan kryptering enligt inställningen.

När du har installerat ett enhetscertifikat anger du det SSL-/TLS-krypterade kommunikationsläget. Genom att konfigurera den här inställningen kan du ändra säkerhetsnivån.

1Logga in som nätverksadministratör via kontrollpanelen.

2Tryck på [Systeminställning].

3Tryck på [Gränssnittsinst].

4Tryck på [NedåtpilNästa].

5Tryck på [Tillåt SSL/TLS-kommunikation].

Bild av användarpanelens skärm

6Välj det krypterade kommunikationsläget som du vill använda.

Välj [Endast chiffertext], [Chiffertext prioritet] eller [Chiffertext/Okrypterad text] som krypterat kommunikationsläge.

7Tryck på [OK].

8Logga ut.

Obs

• SSL-/TLS-krypterat kommunikationsläge kan också anges via Web Image Monitor. För mer information, se hjälpen till Web Image Monitor.