Installera ett mellanliggande certifikat (utfärdat av en certifikatutfärdare)

Det här avsnittet förklarar hur du använder Web Image Monitor för att istallera ett mellanliggande certifikat utfärdat av en certifikatutfärdare.

Om du inte har det mellanliggande certifikatet utfärdat av en certifikatutfärdare kommer ett varningsmeddelande att visas under kommunikationen. Om certifikatutfärdaren har utfärdat ett mellanliggande certifikat, rekommenderar vi att du installerar det mellanliggande certifikatet.

1Logga in som nätverksadministratör från Web Image Monitor.

2Peka på [Enhetshantering] och klicka sedan på [Konfiguration].

3Klicka på [Enhetens certifikat] under"Säkerhet".

4Kryssa för alternativknappen bredvid numret på det certifikat du vill installera.

5Klicka på [Installera mellanliggande certifikat].

6Ange innehållet i det mellanliggande certifikatet.

I certifikatsrutan anger du innehållet i det mellanliggande certifikat som du fått från certifikatutfärdaren. För mer information om de poster som visas samt inställningar, se Web Image Monitors Hjälp.

7Klicka på [OK].

8Avvakta i 1 eller 2 minuter och klicka sedan på [OK].

Det mellanliggande certifikatet kommer att installeras på enheten. Skärmen "Certifikatinformation" kommer att indikera om det mellanliggande certifikatet har installerats eller inte. För information om skärmen "Certifikatinformation", se hjälpen till Web Image Monitor.

9Logga ut.