Installation av ett enhetscertifikat (utfärdat av en certifikatutfärdare)

Installera enhetscertifikatet med Web Image Monitor. Mer information om visade och valbara poster finns i Web Image Monitors Hjälp.

Detta avsnitt beskriver användningen av ett certifikat utfärdat av en certifikatutfärdare, som enhetscertifikat.

Ange enhetscertifikatets innehåll som är utfärdat av certifikatutfärdaren.

1Logga in som nätverksadministratör från Web Image Monitor.

2Peka på [Enhetshantering] och klicka sedan på [Konfiguration].

3Klicka på [Enhetens certifikat] under"Säkerhet".

4Kryssa för alternativknappen bredvid numret på det certifikat du vill installera.

För att använda SSL/TLS, välj [Certifikat1]. För att använda något annat protokoll väljer du det certifikatnummer du vill använda.

5Klicka på [Installera].

6Ange enhetscertifikatets innehåll.

I certifikatsrutan anger du innehållet i enhetens certifikat som du fått från certifikatsutfärdaren.

Om du installerar ett mellanliggande certifikat, ange även innehållet i det mellanliggande certifikatet.

Mer information om visade och valbara poster finns i Web Image Monitors Hjälp.

7Klicka på [OK].

8Avvakta i 1 eller 2 minuter och klicka sedan på [OK].

"Installerad" visas under "Certifikatsstatus" för att visa att ett enhetscertifikat för maskinen har installerats.

9Logga ut.