Algemene instellingen

Deze paragraaf beschrijft de gebruikersinstellingen op het tabblad [Algemene Instellingen] in [Scannereigensch.].

Titel veranderen

Selecteer de titel die in de bestemmingslijst moet worden getoond.

Standaardinstelling: [Titel 1]

Bestemming zoeken

Selecteer een bestemmingslijst die moet worden gebruikt in "Zoek bestemming". Om te zoeken vanaf de LDAP-server moet u de LDAP-server registreren in[Systeeminstellingen] en [LDAP zoeken] instellen op [Aan].

Zie de handleiding Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over [LDAP zoeken].

Standaardinstelling: [Adresboek]

Externe verif.: Overschrijfinstelling mappad

Indien de gebruiker inlogt met behulp van LDAP-verificatie, geef dan op of u wel of niet het adresboek wilt overschrijven dat op dit apparaat staat, waarin de mapinformatie staat van de ingelogde gebruiker die is geregistreerd op de LDAP-server.

Standaardinstelling: [Niet overschrijven]

Standbytijd pc scanopdr.

Als het apparaat een TWAIN- of WSD (ophaaltype)-scanaanvraag ontvangt terwijl het apparaat gegevens wegschrijft naar het geheugen of terwijl het apparaat een e-mail, Scannen naar map of WSD-scanopdracht uitvoert, wordt onmiddellijk nadat een gedefinieerde stand-bytijd is verstreken sinds de laatste toets werd ingedrukt, overgeschakeld naar de netwerk-TWAIN- of WSD (ophaal)-scannerfunctie.

Gebruik deze instelling om op te geven of het apparaat meteen moet overschakelen naar TWAIN of WSD (ophaaltype) of dat hij moet wachten tot de stand-bytijd is verstreken wanneer hij een TWAIN- of WSD (ophaaltype)-scanverzoek ontvangt.

Als u [Aan] selecteert, voert u een stand-by tijd in met de cijfertoetsen (3-30 seconden). Het apparaat schakelt om naar de netwerk-TWAIN- of WSD (ophaaltype)-scannerfunctie als de hier ingestelde tijd verstreken is sinds er voor het laatst een toets werd ingedrukt.

Wanneer u [Uit] selecteert, schakelt het apparaat onmiddellijk over naar de netwerk-TWAIN- of WSD (ophaaltype)-scannerfunctie.

Standaardinstelling: [On], 10 seconde(n)

Bestemmingslijst Display Prioriteit 1

Selecteer een bestemmingslijst die moet worden weergegeven als het apparaat zich in de uitgangspositie bevindt.

U kunt [E-mail/Map], [WSD] of [DSM] selecteren.

Dit item wordt getoond als [WSD] of [DSM] wordt geselecteerd in [WSD of DSM gebruiken].

[WSD] wordt getoond als [WSD] wordt geselecteerd in [WSD of DSM gebruiken].

[DSM] wordt getoond als [DSM] wordt geselecteerd in [WSD of DSM gebruiken].

Standaardinstelling: [E-mail/Map]

Bestemmingslijst Display Prioriteit 2

In het adresboek van het apparaat selecteert u welk adresboek standaard verschijnt.

U kunt [E-mailadres] of [Map] selecteren.

Standaardinstelling: [E-mailadres]

Afdr. & verw. Scanlogboek

Op dit apparaat kunnen tot 250 verzendingsresultaten worden gecontroleerd. Als de limiet van 250 opgeslagen verzendingsresultaten wordt bereikt, bepaalt u of het bezorgingslogboek moet worden afgedrukt.

• Alles verw. en afdr

Het verzendingslogboek wordt automatisch afgedrukt. Het afgedrukte logboek wordt verwijderd.

• Niet afdruk: Oudste verwijd.

De verzendingsresultaten worden een voor een verwijderd naarmate nieuwe resultaten worden opgeslagen.

• Niet afdr: Verz. uitschak.

Verzending is onmogelijk als het logboek vol is.

Als ze worden afgedrukt, worden alle records na het afdrukken verwijderd. Als ze niet worden afgedrukt, worden de records die de limiet overschrijden, één voor één verwijderd vanaf het oudste record.

Terwijl het logboek wordt afgedrukt, kunnen bestanden met de status wachten niet worden verzonden.

Standaardinstelling: [Alles verw. en afdr]

Scanlogboek afdrukken

Het scannerjournaal wordt afgedrukt en verwijderd.

Scanlogboek verwijderen

Het scannerlogboek wordt verwijderd zonder het af te drukken.

Laatste bestemmingen verwijderen

De laatste bestemmingen zijn verwijderd.

WSD of DSM gebruiken

Geef op of u de functie WSD of DSM wilt gebruiken.

Standaardinstelling: [Niet gebruiken]

Een bestemmingslijst die geen DSM is gebruiken

Geef op of u een andere bestemmingenlijst dan DSM wilt gebruiken als u DSM gebruikt. Als u [Niet beschikbaar] heeft geselecteerd, kunt u geen andere bestemmingslijst dan DSM gebruiken.

Dit item wordt getoond als [DSM] is geselecteerd bij [WSD of DSM gebruiken].

Standaardinstelling: [Beschikbaar]

Programma-instelling voor bestemmingen

Geef op of u de bestemming in het adresboek van het apparaat wilt registreren wanneer u het programma registreert.

Standaardinstelling: [Bestemmingen uitsluiten]

Best. rechtstr. via URL-link downloaden

Geef op of een bestand dat is geopend via een URL-link moet worden verwijderd of direct moet worden gedownload zonder Web Image Monitor te gebruiken.

Om een bestand van een URL-link te downloaden of verwijderen, klikt u op de URL-link en meldt u zich aan bij Web Image Monitor. Als deze functie is ingeschakeld, klikt u op de URL om een bestand te downloaden.

Om deze functie te gebruiken moet [E-mailmeth. vr best.] worden ingesteld op [URL link verzenden] of [Autodetectie].

Deze functie is alleen beschikbaar voor een apparaat dat originelen kan scannen en verzenden. Deze functie is niet beschikbaar bij het:

• Verzenden van een opgeslagen bestand

• Gelijktijdig opslaan en verzenden van een bestand

Wanneer de tijd die in [Opslagperiode URL-bestand] is opgegeven is verstreken, wordt een bijlage verwijderd. In dit geval kunt u bestanden niet downloaden of verwijderen door op een URL in een e-mail te klikken.

Standaardinstelling: [Uit]

Adres van ingelogde gebr. prioriteit

Geef op of u het e-mailadres van de aangemelde gebruiker als een bestemming wilt instellen nadat u zich bij het apparaat heeft aangemeld en het beginscherm voor scannen wordt weergegeven.

Deze functie is niet beschikbaar wanneer:

• Instellingen anders dan [E-mail / Map] zijn opgegeven in [Bestemmingslijst Display Prioriteit 1]

• Het e-mailadres van een aangemelde gebruiker niet in het adresboek is geregistreerd

Standaardinstelling: [Uit]

Opmerking

• Zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over het wijzigen van de Scannereigenschappen.