Digitale handtekening voor PDF-bestanden opgeven

Als u een digitale handtekening toepast op PDF-bestanden met gescande documenten, kunt u voorkomen dat belangrijke documenten, zoals contracten, kunnen worden gewijzigd.

Belangrijk

• Dit kan worden ingesteld voor bestanden die worden opgeslagen op externe opslagapparaten, met de instellingen voor E-mail, Verzenden naar map en Bestand opslaan met behulp van de functie Opslaan op geheugenapparaat.

• PDF-bestanden met een Digit. handtekening, een Apparaatcertificaat (Digitale PDF-handtekening) die worden verzonden, moeten van tevoren op het apparaat worden geregistreerd. Voor meer informatie, zie de Veiligheidshandleiding.

1Druk op [Verzend Bestandstype/naam].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [PDF].

Selecteer indien nodig [Hoge compressie PDF] of [PDF/A].

3Druk op [Digitale handtekening].

4Druk op [OK].