Resolutie selecteren voor het scannen van originelen.

Selecteer [100 dpi], [200 dpi], [300 dpi], [400 dpi] of [600 dpi] als scanresolutie.

Opmerking

• Als [Hoge compressie PDF] is geselecteerd als de PDF-bestandsinst. van het bestandstype, kunt u [100 dpi] niet selecteren.

• Als [OCR-instellingen] is ingesteld op [Aan] onder de PDF-bestandsinst. van het bestandstype, kunt u [100 dpi] niet selecteren.

• Voor meer informatie over bestandstypen, zie Bestandstype en bestandsnaam opgeven.