Scanformaat

Selecteer het formaat van het te scannen origineel.

Normaal formaat

Selecteer een formaat om originelen te scannen op een opgegeven formaat ongeacht het daadwerkelijke formaat van de originelen die u geplaatst heeft.

U kunt de volgende sjabloonformaten opgeven:

A4, A5, A5, B5 JIS, 81/2 × 14, 81/2 × 132/5, 81/2 × 13, 81/2 × 11, 51/2 × 81/2, 51/2 × 81/2

[Gedeeltelijke scan]

Selecteer [Gedeeltelijke scan] om een origineel gedeeltelijk te scannen.

U kunt de afmetingen van een gedeelte dat gescand moet worden aangeven in millimeter of inch.

[Aangepast formaat]

Selecteer [Aangep. formaat] om originelen te scannen waarvan de formaten niet overeenkomen met een standaard sjabloon of om slechts een deel van een origineel te scannen.

U kunt de lengte en breedte van uw originelen in mm of inch opgeven.

[LT/LG Gemengde formaten]

Regio A pictogram(voornamelijk in Europa en Azië)

Neem, om deze functie te gebruiken, contact op met uw servicevertegenwoordiger.

Regio B pictogram(voornamelijk in Noord-Amerika)

Wanneer u gemengde originelen in de ADF plaatst van 81/2 × 11 en 81/2 × 14, dan detecteert het apparaat elk origineelformaat en scant dit overeenkomstig het formaat.

Opmerking

• Scanformaten geregistreerd in [Scanform. progr/wijz/verw] in het tabblad [Scaninstellingen] onder [Scannereigensch.] worden ook weergegeven als normale formaten.