Documenten verzenden via Windows

Belangrijk

• Compatibele besturingssystemen

• Windows Vista of hoger en Windows Server 2008 of hoger ondersteunen WSD-functies. Controleer de helpbestanden van uw besturingssysteem of de online ondersteuning voor informatie over compatibiliteit.

• Sommige besturingssystemen ondersteunen WSD-functies niet.

• Wanneer persoonlijke verificatie of gebruikerscodeverificatie is ingesteld:

• WSD (verzendtype)

De instelling [WSD Bestemmingslijst weergeven] in Web Image Monitor wordt gereset tot [Niet weergeven]. Als u WSD wilt gebruiken nadat de verificatie is geconfigureerd, moet u de instelling opnieuw in Web Image Monitor opgeven. Voor meer informatie, zie WSD inschakelen met Web Image Monitor.

Opmerking

• De voorbeeldbeschrijvingen in deze handleiding zijn gebaseerd op Windows 7 Ultimate. Procedures kunnen verschillen onder andere besturingssystemen.