Stap 1: De naam van de gebruiker en de computer bevestigen

Bevestig de naam van de gebruiker en de naam van de computer waar u gescande documenten naar toe wilt sturen.

1Ga in het menu [Start] naar [Alle programma's] en klik dan op [Accessoires] en klik dan op [Opdrachtregel].

2Voer de opdracht "ipconfig/all" in en druk vervolgens op [Enter].

3Bevestig de naam van de computer.

De naam van de computer wordt weergegeven onder [Hostnaam].

Hier kunt u ook het IPv4-adres opgeven. Het adres weergegeven onder [IPv4-adres] is het IPv4-adres van de computer.

4Voer de opdracht "stel gebruiker in" in en druk vervolgens op [Enter].

Let erop dat u spaties zet tussen "stel", "gebruiker" en "in".

5Bevestig de gebruikersnaam.

De gebruikersnaam wordt weergegeven onder [GEBRUIKERSNAAM].

Opmerking

• Het is misschien mogelijk, afhankelijk van het besturingssysteem of beveiligingsinstellingen, om een gebruikersnaam op te geven waar geen wachtwoord aan toegewezen is. Wij raden u echter aan om een gebruikersnaam met wachtwoord te selecteren; dit verhoogt de beveiliging.