De toetsenbordtaal wisselen

U kunt de taal van het toetsenbord veranderen.

De soft-keyboardindeling past meestal bij degene die aangeduid is door de taalinstelling. Gebruik de volgende procedure om een ​​andere taal in te stellen.

1Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

2Veeg het scherm naar links en druk vervolgens op het pictogram [Gebruikersinstellingen] (Schermafbeelding bedieningspaneel) op Home-scherm 4.

3Druk op [Schermeigenschappen].

4Druk op [Taal en invoer].

5Druk op [Schermafbeeldinng bedieningspaneel] naast [Schermtoetsenbord] of [iWnn IME] onder [TOETSENBORD & INVOERMETHODEN].

6Druk op [Invoertalen].

7Wis [Systeemtaal gebruiken] en selecteer de talen die u wilt gebruiken.

8Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

9Schakel naar het scherm om tekst in te voeren.

10Houd Schermafbeelding bedieningspaneel ingedrukt.

Als u het standaardtoetsenbord gebruikt, kunt u de toetsenbordtaal wijzigen door [Spatie] ingedrukt te houden.

Afbeelding van bedieningspaneel

11Selecteer de taal die u wilt gebruiken in de lijst.

Tik op eenmaal op om de taal die is geselecteerd bij Schermeigenschappen te veranderen.

Opmerking

• De toetsenbordindeling is afhankelijk van de taal.

• Voor meer informatie over het wijzigen van de schermtaal, zie De displaytaal wijzigen.