Het toetsenbordtype wisselen

U kunt schakelen tussen het standaard toetsenbord en iWnn IME-toetsenbord.

1Houd Schermafbeelding bedieningspaneel ingedrukt.

Als u het standaardtoetsenbord gebruikt, kunt u wisselen tussen het standaardtoetsenbord en het iWnn IME-toetsenbord door [Spatie] ingedrukt te houden.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [XXXX Schermtoetsenbord of [XXXX iWnn IME].

De taal die u heeft geselecteerd in Schermeigenschappen vervangt XXXX.

Opmerking

• Wanneer u het iWnn IME-toetsenbord gebruikt, zorg er dan voor dat "iWnn IME" onder Schermeigenschappen is ingesteld op "Aan". Voor meer informatie over iWnn IME, zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.

• Als u wisselt van toetsenbord tijdens het invoeren van tekst om u aan te melden bij het apparaat, kan het zijn dat het toetsenbord even verdwijnt. Wacht tot het nieuwe toetsenbord wordt weergegeven.