Uitloggen met IC-kaart

Log uit door uw IC-kaart voor het apparaat te houden wanneer Snelle configuratie van kaartverificatie is ingesteld.

Belangrijk

• Als u een IC-kaart voor het apparaat houdt, houd de kaart dan conform de richting van de markering die op het label te zien is.

• Houd maar één IC-kaart tegelijkertijd voor het apparaat.

1Houd uw IC-kaart voor het label waarop staat waar de NFC-kaartlezer is.

Het label bevindt zich achter het bedieningspaneel.

U wordt op het apparaat uitgelogd.

Opmerking

• U kunt ook uitloggen door op [Uitloggen] te drukken rechtsboven in het scherm.