Inloggen met een IC-kaart

Log in door een IC-kaart boven het apparaat te houden als Snelle configuratie van kaartverificatie is ingesteld.

Belangrijk

• Als u een IC-kaart voor het apparaat houdt, houd de kaart dan conform de richting van de markering die op het label te zien is.

• Houd maar één IC-kaart tegelijkertijd voor het apparaat.

Als u een IC-kaart gebruikt die gekoppeld is aan uw gebruikersnaam en wachtwoord:

1Houd hem voor het label dat op de plek van de NFC-lezer zit.

Het label bevindt zich achter het bedieningspaneel.

U wordt ingelogd op het apparaat.

Als u een IC-kaart gebruikt die niet gekoppeld is aan uw gebruikersnaam en wachtwoord:

1Houd hem voor het label dat op de plek van de NFC-lezer zit.

Het label bevindt zich achter het bedieningspaneel.

Het registratiescherm wordt weergegeven.

2Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in die geregistreerd staan in het adresboek van het apparaat.

3Druk op [Registreren].

4Druk op [Afsluiten].

5Houd de kaart voor het label dat op de plek van de NFC-kaartlezer zit.

Het label bevindt zich achter het bedieningspaneel.

U wordt ingelogd op het apparaat.

Opmerking

• Als een gebruiker een IC-kaart voor het apparaat houdt waarmee een andere gebruiker is aangemeld, dan wordt deze gebruiker automatisch afgemeld en de nieuwe gebruiker aangemeld.

• U kunt ook inloggen op het apparaat door op [Inloggen met toetsenbord] te drukken en uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren.