[Voorvertoning]-scherm onder de scannerfunctie

Gebruik het [Voorvertoning]-scherm om te controleren of alle originelen goed zijn gescand.

In dit gedeelte wordt het [Voorvertoning]-scherm beschreven dat kan worden gebruikt voordat u bestanden via e-mail verzendt, scant naar een map of de DSM-scanner.

Druk voordat u begint met scannen op [Voorvertoning]. Als u originelen scant wanneer u [Voorvertoning] heeft geselecteerd, wordt het [Voorvertoning]-scherm weergegeven.

U kunt het verzenden van bestanden starten of annuleren nadat u de voorvertoning en de gebruikte scaninstellingen heeft gecontroleerd.

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. [Verz. annul.]

Als u hierop drukt, wordt een voorvertoning afgesloten en een verzending onderbroken.

2. [Verzenden]

Als u hierop drukt, wordt een voorvertoning afgesloten en een verzending voortgezet.

3. Bestand weergeven

Geeft de naam en grootte van een bestand weer.

4. Pagina weergeven

Geeft het nummer van de huidige weergegeven pagina, het totaal aantal pagina's, het paginaformaat en de kleurmodus weer.

5. [Veranderen]

Als u hierop drukt, wordt de weergegeven pagina van het gescande origineel gewijzigd.

6. Positie weergeven

Geeft de positie van een afbeelding weer als deze vergroot is.

7. [][][][]

Als u hierop drukt, wordt het weergegeven gebied verschoven.

8. [Uitzoomen] en [Inzoomen]

Als u hierop drukt, wordt de weergegeven voorvertoning verkleind of vergroot.

9. Voorvertoning

U kunt een voorvertoning van gescande documenten bekijken. Dubbeltik op de afbeelding om deze te vergroten en weer te geven met de originele vergroting. De plaats waar u tikt wordt in het midden van het voorvertoningsgebied weergegeven wanneer de voorvertoning wordt vergroot.

Opmerking

• Voorvertoning is niet beschikbaar als u scant met WSD. U kunt de gescande beelden wel op de bestemmingscomputer bekijken.

• Voorvertoning is niet beschikbaar als een bestand wordt gescand met behulp van [Opslaan op HDD]. U kunt een opgeslagen bestand in de lijst met opgeslagen bestanden bekijken met behulp van het [Voorvertoning]-scherm. Zie Scannen voor meer informatie over het weergeven van een opgeslagen bestand.

• Voorvertoning is niet beschikbaar als u [Hoge compressie PDF] selecteert als bestandstype.

• Voorvertoning wordt mogelijk niet weergegeven als het scannen is mislukt of als het afbeeldingsbestand beschadigd is. Als dit het geval is, moet u het origineel opnieuw scannen.