[Modi controleren]-scherm onder de scannerfunctie

Gebruik het scherm [Modi controleren] om de instellingen voor scannen en verzenden te controleren.

Als u op [Modi controleren] drukt, schakelt het apparaat van het beginscherm over naar het scherm [Modi controleren].

Afbeelding van bedieningspaneel

[Modi controleren]-scherm

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. Pictogram verzendfunctie

Geeft het pictogram weer van de gebruikte verzendfunctie.

Het (schermillustratie bedieningspaneel) symbool geeft een groepbestemming weer.

Het symbool (Schermafbeelding Bedieningspaneelof Schermafbeelding Bedieningspaneel) verwijst naar een bestemming waarop gecodeerde e-mailberichten kunnen worden ontvangen.

2. Afzender en bestemming

Geeft de afzender en de bestemmingen weer.

3. Verzenden

Geeft de instellingen voor verzenden weer, zoals afzender en onderwerp.

Het is ook mogelijk om de beveiligingsinstellingen te controleren (codering en handtekening).

4. Inst. best.opslag

Geeft de instellingen weer voor het opslaan van documenten die in [Best. opsl.] werden geselecteerd.

5. [Groepsbest. uitbr.]

Druk hierop om de leden van de groep weer te geven als een groep is opgegeven als bestemming.

6. Origineel

Scaninstellingen, origineel invoertype en andere scaninstellingen worden weergegeven.

Opmerking

• Hoewel dit apparaat als een WSD-scanner wordt gebruikt, kunnen alleen de instellingen worden weergegeven die rechtstreeks met het apparaat zijn opgegeven.