[Voorvertoning]-scherm onder de Document Server-functie

In dit onderdeel krijgt u meer informatie over de items die weergegeven worden op het [Voorvertoning]-scherm en over het bekijken van opgeslagen documenten.

Het [Voorvertoning]-scherm verwijst naar het scherm waar u de inhoud van de gescande documenten kunt bevestigen.

Om opgeslagen documenten te bekijken, selecteert u de documenten die u wilt bekijken op het bestandslijst-scherm en drukt u vervolgens op [Voorbeeld].

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. [Afsluiten]

Sluit het voorvertoningsscherm.

2. Bestand weergeven

Geeft de bestandsnaam weer.

Als u twee of meer bestanden heeft geselecteerd voor een voorvertoning, drukt u op [Veranderen] om van het ene naar het andere bestand te kunnen gaan.

3. Pagina weergeven

Geeft het nummer van de huidige weergegeven pagina, het totaal aantal pagina's, het paginaformaat en de kleurmodus weer.

4. [Veranderen]

Slaat de pagina van het geselecteerde bestand om.

5. Positie weergeven

Dit geeft de locatie van de weergegeven voorvertoningsafbeelding weer, wanneer de afbeelding wordt vergroot.

6. [][][][]

Dit beweegt het weergavegebied in de richting van de pijl.

7. [Uitzoomen] en [Inzoomen]

Deze worden gebruikt om op de weer te geven pagina in en uit te zoomen.

8. Voorvertoning

U kunt een voorvertoning van gescande documenten bekijken. Dubbeltik op de afbeelding om deze te vergroten en weer te geven met de originele vergroting. De plaats waar u tikt wordt in het midden van het voorvertoningsgebied weergegeven wanneer de voorvertoning wordt vergroot.

Opmerking

• Wanneer de voorvertoning al is geselecteerd vanuit een andere functie, kan het zijn dat de functie voorvertoningsscherm onbruikbaar wordt.

• Het voorvertoningsscherm is ook niet beschikbaar als het scannen mislukt is of als het afbeeldingsbestand beschadigd is. Sla het beeldbestand opnieuw op als het beschadigd is.