Gebruikmaken van opgeslagen documenten

U kunt bestanden die zijn gescand in de kopieer-, fax-, afdruk- of scannermodus opslaan op de harde schijf van het apparaat. Met Web Image Monitor kunt u uw computer gebruiken om opgeslagen bestanden op te zoeken, te bekijken, te verwijderen en te versturen via het netwerk. U kunt ook de printerinstellingen wijzigen en meerdere documenten afdrukken (Document Server).

Deze illustratie toont hoe u opgeslagen documenten gebruikt

Verwijzing

• Zie KopiĆ«ren / Document Server voor meer informatie over het gebruik van de Document Server.

• Zie KopiĆ«ren / Document Server voor meer informatie over de Document Server in de kopieermodus.

• Raadpleeg Afdrukken voor details over de Document Server in de printermodus.

• Raadpleeg Faxen voor details over de Document Server in de faxmodus.

• Raadpleeg Scannen voor details over de Document Server in de scannermodus.