Fout- en statusberichten op het weergavescherm

Meldingen/Andere meldingen

Beschrijvingen en oplossingen

ASIC-fout

Er is een ASIC-fout (toepassingsspecifiek geïntegreerd circuit) opgetreden. Zet de hoofdschakelaar uit en weer aan. Als het bericht opnieuw verschijnt, neemt u contact op met de leverancier.

Controleer/Online fout

Er is een fout opgetreden in de printer controller-eenheid.

Zet de hoofdschakelaar uit en weer aan. Als het bericht opnieuw verschijnt, neemt u contact op met de leverancier.

Master maken...<Online>

De Master wordt gemaakt.

NIC-fout

Er is een fout in de netwerkkaart opgetreden.

Schakel de hoofdschakelaar uit, wacht een aantal seconden en zet deze weer aan. Als deze melding verschijnt, neem dan contact op met uw verkoop- of servicemedewerker.

NVRAM Fout

Er is een fout in het geheugen opgetreden.

Schakel de hoofdschakelaar uit, wacht een aantal seconden en zet deze weer aan. Als deze melding verschijnt, neem dan contact op met uw verkoop- of servicemedewerker.

Afdrukken...

Er worden gegevens afgedrukt.

Wacht totdat de taak is voltooid.

Bezig met verwerken

Er worden gegevens afgedrukt.

Wacht totdat de taak is voltooid.

Taak resetten...

Wacht totdat de taak is voltooid.

RAM-fout

Er is een fout in het geheugen opgetreden.

Zet de hoofdschakelaar uit en weer aan. Als het bericht opnieuw verschijnt, neemt u contact op met de leverancier.

ROM Fout

De ROM in de printer is afwijkend.

Neem contact op met uw verkoopvertegenwoordiger.

Papier is druk dan op OK. Druk op Res. om te annul.

Er bevindt zich geen papier in de invoerlade. Druk na het plaatsen van het papier in de papierlade op [OK] om door te gaan.

USB-fout

Er is een fout opgetreden in de USB-interface.

Zet de hoofdschakelaar uit en weer aan. Als het bericht opnieuw verschijnt, neemt u contact op met de leverancier.

Wachten...

Wachten op gegevens van de computer.

Wacht totdat de taak is voltooid.

CPU-fout

Zet de hoofdschakelaar uit en weer aan. Als het bericht opnieuw verschijnt, neemt u contact op met de leverancier.

SD kaart-fout

Zet de hoofdschakelaar uit en weer aan. Als het bericht opnieuw verschijnt, neemt u contact op met de leverancier.