Printerhandleiding

Lees dit eerst
Snel aan de slag

In dit onderdeel worden de verschillende onderdelen van het bedieningspaneel beschreven, de functies ervan uitgelegd en wordt de indeling van het weergavescherm beschreven.

Afdrukken voorbereiden

In dit onderdeel worden aanwijzingen gegeven om de printer en de computer met elkaar te verbinden, om de printer te configureren en om de software te installeren.

Het printerstuurprogramma instellen

In dit onderdeel wordt beschreven hoe u de printereigenschappen kunt configureren.

Diverse manieren van afdrukken

In dit onderdeel wordt beschreven hoe u afdrukt op papier van een standaardformaat of van een formaat dat niet door het apparaat wordt herkend.

Een afdruktaak annuleren

In dit onderdeel wordt beschreven hoe u een afdruktaak annuleert.

Problemen oplossen

In dit onderdeel wordt informatie gegeven over het oplossen van standaard afdrukproblemen en foutmeldingen.

Het bedieningspaneel gebruiken

Hoewel de standaard fabrieksinstellingen van de printer geschikt zijn voor de meeste afdruktaken, geeft het menu "Online instellingen" u toegang tot een aantal instellingen om de basisprinterfuncties te beheren. De Online instellingen die u maakt, worden zelfs als u de printer uitzet, bewaard. Voor meer informatie over instellingen anders dan de Online instellingen, zie de Gebruiksaanwijzing.

Bijlage

In dit onderdeel worden de printergerelateerde specificaties van het apparaat weergegeven.