Een afdruktaak annuleren nadat de printer gestart is met het maken van een master

1Druk op de [Wis/Stop]-knop op het bedieningspaneel van het apparaat.

De printer stopt met afdrukken.

2Druk nogmaals op de [Wis/Stop]-knop, stel de teller in op [0] en druk op de [OK]-knop.

Als er meerdere mastergegevens verzonden zijn, voer dan stap 3 uit.

3Druk op de [Job Reset]-knop. Als het bevestigingsbericht wordt weergegeven, drukt u tweemaal op [OK].

Opmerking

• Als de printer gedeeld wordt met meerdere computers, let er dan op dat u niet per ongeluk de afdruktaak van een andere computer annuleert.

• Staan er meerdere afdruktaken in de wachtrij van de printer, annuleer dan de huidige taak.

• Het kan tevens een aanzienlijke tijd duren voordat een afdruktaak, met een groot gegevensvolume, wordt afgebroken.