Installeren van het printerstuurprogramma met USB

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u printerstuurprogramma's installeert wanneer u de printer gebruikt via USB.

Belangrijk

• U dient printerbeheerder te zijn om de stuurprogramma's te kunnen installeren. Log in als beheerder.

• Tijdens de installatie wordt mogelijk een Windows-waarschuwing weergegeven. U kunt deze waarschuwing negeren en doorgaan met de installatie.

• Als het venster [Windows-beveiliging] wordt weergegeven, vink dan [Software van RICOH Company Limited. altijd vertrouwen] aan en klik op [Installeren].

Als het printerstuurprogramma al is geïnstalleerd, wordt plug-and-play ingeschakeld en wordt het pictogram van de printer die is aangesloten op de "USB"-poort toegevoegd aan het venster [Printers], [Printers en Faxapparaten] of [Apparaten en printers].

Indien het printerstuurprogramma niet is geïnstalleerd, volgt u de plug en play-instructies van de printer op om deze te installeren met behulp van het gedownloade bestand.